Inga kommentarer Kommentera

Senaste inlägg

Nytt i höstgarderoben

linnolsson
23 minuter sen
Inlägget är i samarbete med Hööks hästsport.        Var inte de här två tröjorna ett perfekt komplement till årets häst-höst-garderob? Dels älskar jag att träna i tunna polotröjor, men när de inte är varma nog så har jag svårt att hitta de perfekta fleecetröjorna. Ofta tycker jag att det är alldeles för tjocka fleece-tyg vilket gör det så osportigt, det blir liksom lite stort och tungt att träna i. Men den här tröjan ifrån CRW var verkligen perfekt i materialet! Tunn men värmande, dessutom figursydd och väldigt stilren. Ni hittar den gråa polotröjan, ifrån JH-collection, HÄR och den marinblå fleecetröjan HÄR. De finns även i andra färger. Alla nyheter hittar ni i Hööks butiker eller webshop.

Dagens träning

linnolsson
5 timmar sen
Det har verkligen bara sagt poff och så har poletten för bytena trillat ner, kul!! Idag gjorde vi flera på diagonalen, innanför spåret och på spåret. Ibland blir hon het på det men övervägande gånger så byter hon lugnt. Duktiga Raya. Jag blir så varm i hjärtat när hon tar sig an nya uppgifter och har tålamod, innan så brann det i huvudet så fort vi gick utanför hennes comfortzone, nu stannar hon kvar hos mig och lyssnar. Jag vill berömma henne mer än vad som är möjligt, förstår ni känslan? Det känns så frustrerande att inte kunna berätta hur glad jag är för att ha henne i mitt liv.. Nu hade Christian sagt att jag förmänskligade henne igen 😉 Jaja, jag blir väldigt stolt över henne i alla fall och ska bevara hennes arbetsglädje mot alla mål och aldrig låta målen dämpa henne. Vi red i skrittmaskinen i morse igen! Det är så jävla coolt; för det fungerar verkligen! Jag försöker tänka att jag ska applicera ett kommando för den lugna, avslappnade skritten. Eftersom jag aldrig riktigt kan komma om med benen på banan, där är hon så nära takt hela tiden, så tränar jag på att driva med parallella hjälper i skrittmaskinen. Sedan gör jag det i samma millisekund som vi saktar av till skritt i ett enkelt byte, en paus eller under en skrittövning i träningen. Det blir verkligen framsteg, tänk att från att alltid ha fått sitta och säga ”hooo hooo” med benen rätt ut till att i tjugo minuter driva, röra mig och inverka i ett avslappnat läge? Så jävla nöjd med min egen idé, haha. Ska rida där imorgon med Sedan blir det skogen i helgen! Traven var betydligt bättre idag med. Jag försöker tänka att hon ska ”dra upp magen” i halvhalterna inför skolorna. Vi har en tendens att sladda igenom hörnan och hoppas på det bästa för ingången i skolan, smart! Hehe. Nu tänker jag verkligen halvhalt – svinga till – hörnpassering, runt innerskänkeln, halvhalt – ”upp med magen” – skola. Mycket bättre känsla och stadigare i formen då. Nästa tävling är 10:e september, jag längtar!! Min stjärna idag! Vitt och grått är en favoritkombination.  

Torsdag

linnolsson
14 timmar sen
Favorittjejer, favoritdrycken och kanske årets sista sommarkväll igår! <3 Godmorgon ni & torsdag! Jag ska strax åka till stallet för att träna, gud vad jag ska njuta av att åka dit utan att behöva stressa vidare så snabbt som möjligt. Såg precis schemat inför höstterminen i skolan. Hjälp mig. Bara att konstatera att jag kommer missa en hel del, men det ska nog gå att trassla sig igenom ändå… Jaja, nu tänker jag inte mer på det, sommarlov tills på måndag 😉 Efter träningen åker jag till stan och möter min lillasyster som ska sova hos oss ikväll. Vi ska åka till några inredningsbutiker, laga god middag och hänga. Mysigt! Ungefär lika mysigt som att rida runt runt i skrittmaskinen såhär på morgonkvisten, haha, det är nämligen vad jag ska göra nu Kanske live-bloggar ifrån den sen…. Måste undersöka om det går att dricka kaffe ur en termoskopp samtidigt. Hörs!