Inga kommentarer Kommentera

Senaste inlägg

Lördagskväll

linnolsson
16 timmar sen
När jag kom tillbaka till hotellet förut mötte jag upp Amanda för ett glas (alltid i plural, drink+cappuccino, hehe) i lobbyn. Den här lobbyn börjar kännas hemma och jag älskar den för stämningen den ger. Någon kostymklädd man med papperhögar framför sig, några tjattriga tjejer med en flaska rött, några affärsmänniskor som skålar i bubbel över något och så jag – antingen bloggandes, jobbandes eller snackandes med någon favorit. Jag och Mandy hann avhandla tankar runt karriär kontra privatliv, män, juristlinjen (som den coola tjejen läser!) och lägenhetsköp innan jag var tvungen att springa upp på rummet och svira om. Nu ser planen ut såhär: 1. momsdeklarera och fylla i pappren för att kunna lägga på brevlådan imorgon… 2. middag på stan! Måste erkänna att jag börjar gilla den här staden mer och mer… Fattar inte varför jag alltid har varit så anti? Tror att det varit någon trotsig viljestyrka att alltid älska Götet mest. Det kommer jag ju göra. Men man kan inte alltid få allt man älskar mest. Hmm, tiden får avgöra. Nu – moms…. Hörs!

Från hotellrummet 

linnolsson
21 timmar sen
Hej spegeln!  En paus på hotellrummet med Fornis bok och det hittills bästa kapitlet enligt mig. Om trenden att jobba non stop, om att omringa sig med ”creed’iga” människor jämnt och att inte orka det. Att prioritera att investera i sig själv och sin egen definition av framgång istället. Mmm, älskar Michaela. När jag har satt punkt för det här inlägget ska jag smita ner till Zara för att se om en tröja jag letat efter i Göteborg finns här och ta en prommis innan eftermiddagens planer startar. Jag älskar att promenera runt i Stockholm, Stureplan – Strandvägen – tillbaka till Humlegården. Och tur är väl det eftersom det blir en himla massa hotellfrukostar, luncher, middagar och skummiga cappuccinos här om dagarna 😉 Christian har tömkört Soraya följt av ett kortare ridpass idag. Han vill gärna att vi lägger in tömkörning och vänjer henne vid det inför framtida inlärningsmoment och även för att stärka henne här och nu. Ledsen att jag missat båda gångerna han provat hittills 🙁 Men nästa gång hon ska tömköras ska jag sitta bänkad, jag är väldigt intresserad av det träningskomplementet men kan ingenting själv. Hörs senare! Raya igår, såå fin i vinrött tycker jag. Nu börjar vinterns gula inslag i pälsen komma också, finaste <3