Inga kommentarer Kommentera

Senaste inlägg

Fredagsmorgon

linnolsson
2 timmar sen
Godmorgon! Klockan har precis slagit sex och jag ska bara skumma igenom mejlen och äta frukost innan jag beger mig till skolan. Min plugg-grupp var eniga om att starta tidigt och gå tidigt en fredag som denna, hur skönt? Min mardrömstid är klockan nio, för tidigt för att hinna göra något egentligt vettigt innan och för sent för att kännas effektivt 😉 Idag rider Christian Soraya på morgonen, vilket jag med andra ord missar, men i helgen får ingen ta en minut ifrån min inplanerade stalltid… Dock är det här upplägget helt optimalt för mig i min situation nu. Jag ska istället få umgås med massa av mina saknade vänner! Nina är i Göteborg så vi ska äta en sen långlunch i stan och ikväll ska jag på middag hemma hos Fanny. BRA fredag! Hörs senare <3

Date-night

linnolsson
14 timmar sen
Även om det bara är torsdag så känns helgen redan här, och inte vilken som helst, utan en väldigt bra! Först ut är en date-night med Felix! Jag hade kallt bubbel framme när han kom hem ifrån jobbet och nu ska vi strax sticka ner på stan. Det enda som påminner mig om att det inte är helg riktigt än är alarmet på 05:45 imorgon bitti… Nåväl, det är en del av en egenvald, högt älskad, vardag. Hoppas att ni får en bra kväll och det ska bli kul att läsa era kommentarer på filmklippet i inlägget under i taxin hem ikväll <3 P.S: eftersom kommentarerna måste publiceras manuellt så kommer de kanske upp senare ikväll så ni vet! 

Film ifrån träning

linnolsson
17 timmar sen
Här kommer en filmsnutt ifrån igår! 🙂 I galoppen tränar vi mycket på att hon ska börja sätta sig mer ordentligt i samlingen inför piruetter nästa år och däremellan rida på framåt för att inte riskera att hon känner sig trängd. Travslutorna på diagonalen är helt nya för oss men fungerar helt okej, travkvalitén försvinner och det blir lite kort och trippigt, men vi är ju nybörjare – en sak i taget 😉 Christian hade gjort väldigt många byten på henne innan jag satt upp så jag gjorde bara ett när jag bytte varv. Ser ni att hon är mycket lugnare i dem nu? Innan ”drog hon iväg” efter varje byte medan hon nu känns tryggare i sin uppgift. Just detta var väl inte så bra eftersom hon blev kort och stampig bak, men även bytena är nya för både henne och mig. ..om vi inte räknar med hopphäst-bytena jag sysslat med tidigare i livet = gasa, ta i innertygeln, byter fram, galopperar tre språng i korsgalopp och sen byter bak. Ha-ha. Livet var mindre petigt i hoppsadeln 😉