Inga kommentarer Kommentera

Senaste inlägg

Fredagskväll

linnolsson
4 timmar sen
Kolla vilka fina bilder Ebba tog på oss idag! Det här är bara så härligt; höstsol, lindade ben, fram- och avskrittning utomhus och träning i ridhuset. Jag hade ett långt pepp-talk med Christian i telefon förut! Han har precis som resten av alla duktiga ryttare varit på Elmia och tävlat, men nu är det back to tränarrollen och försöka hålla ihop mig och Soraya inför vår debut 😉 Vi ska träna mängder nästa vecka, då har jag precis lämnat in min tenta och kan med gott samvete emellan två kurser och en lugnare period med jobbet vara i stallet på dagarna när han är där. Även om MSV:B känns jäkligt svårt så är jag peppad på att få styra in och prova! Dessutom var Soraya väldigt fin idag och inte alls sådär på och stark som igår. Jag passade på att göra byten när Ebba var med och höll koll och de var fina. De ligger på snälla linjer i MSV:B så jag är inte så orolig, desto oroligare för att det blir oönskade byten i MSV:C starten, hehe. Ebba fick också känna på Raya på slutet, roligt att se två av mina bästa tjejkompisar tillsammans! 😉 ..nä, nu ropar Felix på mig, dags för fredagskväll, bubbel och pladder i timmar!

Fynd för din mobil 

linnolsson
7 timmar sen
I samarbete med Fyndiq.se vill jag tipsa er om några riktigt bra fynd som vi alla behöver men som är så tråkigt att lägga pengar på! Nämligen skydd och tillbehör till våra älskade telefoner. Finns det något som irriterar mer än spruckna skärmar, repor och trasiga headset? Möjligtvis att betala för det, hehe 😉 Långt innan jag började samarbeta med Fyndiq så köpte jag skärmskydd i form av härdat glas ifrån dem. Det är som en ”extra skärm” som är självhäftande som man bara sätter på – och jag har prövat att det fungerar..! I somras så hoppade jag ur bilen med iPhonen i knäet, och den ramlade ut på asfalten och sprack totalt. Då var det bara att dra av det härdade glaset och under var den helt hel, how nice? Härdat glas finns HÄR från 29(!!) kronor. Jag köper också alla headset hos Fyndiq, de har Apples egna som jag älskar, fast till bättre pris. HÄR kan ni se alla headset. Förutom de där tråkiga men så nödvändiga köpen har de en hel uppsjö av superfina skal. Kolla mina nya som jag precis beställt: Det finns dessutom hur mycket tillbehör som helst till nya iPhone 7, så för er som har den borde verkligen spana in Fyndiqs sortiment 🙂

Soraya

linnolsson
8 timmar sen
Jag har massa fina bilder att visa er ifrån idag, men vi börjar med de här två! HUR fin börjar inte Soraya bli i kroppen? Jag vet att jag tjatar hål i huvudet på er om hennes kropp och foder, men innan man har haft en häst som har så nära till att tappa i vikt och svårt att lägga på sig så tror jag inte man kan förstå vilken stress det är.. Eller hur otroligt glad man blir när överlinjen börjar byggas på och fyllas ut 😉