Inga kommentarer Kommentera

Senaste inlägg

Date-night

linnolsson
4 timmar sen
Även om det bara är torsdag så känns helgen redan här, och inte vilken som helst, utan en väldigt bra! Först ut är en date-night med Felix! Jag hade kallt bubbel framme när han kom hem ifrån jobbet och nu ska vi strax sticka ner på stan. Det enda som påminner mig om att det inte är helg riktigt än är alarmet på 05:45 imorgon bitti… Nåväl, det är en del av en egenvald, högt älskad, vardag. Hoppas att ni får en bra kväll och det ska bli kul att läsa era kommentarer på filmklippet i inlägget under i taxin hem ikväll <3 P.S: eftersom kommentarerna måste publiceras manuellt så kommer de kanske upp senare ikväll så ni vet! 

Film ifrån träning

linnolsson
7 timmar sen
Här kommer en filmsnutt ifrån igår! 🙂 I galoppen tränar vi mycket på att hon ska börja sätta sig mer ordentligt i samlingen inför piruetter nästa år och däremellan rida på framåt för att inte riskera att hon känner sig trängd. Travslutorna på diagonalen är helt nya för oss men fungerar helt okej, travkvalitén försvinner och det blir lite kort och trippigt, men vi är ju nybörjare – en sak i taget 😉 Christian hade gjort väldigt många byten på henne innan jag satt upp så jag gjorde bara ett när jag bytte varv. Ser ni att hon är mycket lugnare i dem nu? Innan ”drog hon iväg” efter varje byte medan hon nu känns tryggare i sin uppgift. Just detta var väl inte så bra eftersom hon blev kort och stampig bak, men även bytena är nya för både henne och mig. ..om vi inte räknar med hopphäst-bytena jag sysslat med tidigare i livet = gasa, ta i innertygeln, byter fram, galopperar tre språng i korsgalopp och sen byter bak. Ha-ha. Livet var mindre petigt i hoppsadeln 😉

Torsdagsmorgon

linnolsson
15 timmar sen
Godmorgon! Alltså ÅH vad jag gillar att hösten verkligen – och äntligen – är här. Höll på att få bryt när det var 25 grader var och varannan dag första delen av september.. Just nu smattrar regnet mot rutorna, jag har precis kramat Felix hejdå, tänt ljus i hela lägenheten, dricker kaffe och ska skriva klart en grej som ska skickas upp till Stockholmskontoret. Nu går jag in i en grupparbetesperiod i skolan, en stor grupp och ett arbete som sträcker sig över hela nästa vecka också. Alltid klurigt att pussla ihop, så det kommer få bli tidigt jobb och sena kvällar i stallet för att kunna vara med normala tider i skolan. Jag börjar skolan först klockan nio så fram tills dess ska jag jobba klart här hemifrån. Ikväll ska jag och Felix gå ut och äta och umgås, längtar, så en väldigt bra torsdag väntar! Film ifrån gårdagens träning kommer upp här senare <3 Två till ifrån igår på min fina tjej!