Inga kommentarer Kommentera

Senaste inlägg

Fredagsmorgon

linnolsson
5 minuter sen
Godmorgon! Jag och Maja gjorde frukost, tände ljus, drack kaffe och hade på Beyoncé när vi vaknade, mys! När hon fixade sig påbörjade jag planeringen för min första riktiga höstvecka, nämligen nästa! Först skrev jag in det jag känner att jag måste vara med på i skolan, i stallet ska jag och Christian skriva in våra tider för veckan och sedan måste jag kolla upp diverse möten och jobb med Stockholmskontoret. Det kommer bli intensivt, men jag är bara peppad, inte ett dugg stressad! Hit me 😉 Jag ska försöka skriva mer och planering av både vardag och plugg i höst, jag vet att det är väldigt uppskattat. Men först väntar en lugn helg som jag ska ta emot med öppna armar. Hörs efter min träning sen!

Torsdagskväll

linnolsson
11 timmar sen
Här hemma är gymnasieböckerna uppslagna och mattetalen räknas flitigt, varför är det såhär; när man själv hade de där förbannade -+(-)+ talen så hatade jag dem, nu när Maja har det så ger jag mig den på att fatta och tycker nästan att det är kul. Nu tänker jag att det måste vara så mysigt att gå i gymnasiet, ha alla insparksfester, slita sitt hår över tal man aldrig kommer få användning för och lära sig dricka kaffe för första gången. Det är så lätt att romantisera någon annans verklighet… Eller hur? Egentligen borde jag fokusera på hur otroligt jävla skönt det är att fördjupa sig i egenvalda ämnen som kräver ens fulla analytiska förmåga istället för att hetsa in så mycket ämnen och så många rätt överallt som möjligt. Hehe.  Vi har haft en mysig kväll, jag tog med mig Maja till Plantagen och köpte den största kaktusen som fanns och som tack för hjälpen åt vi på, vad det verkar som, alla 16-åringars favoritställe Vapiano. Imorgon väntar en riktig stalldag med träning på förmiddagen följt av firande på kvällen, för världens bästa träningsteams SM-brons!! Det här ska jag och Raya pyssla med i helgen <3

Nytt i höstgarderoben

linnolsson
14 timmar sen
Inlägget är i samarbete med Hööks hästsport.  Var inte de här två tröjorna ett perfekt komplement till årets häst-höst-garderob? Dels älskar jag att träna i tunna polotröjor, men när de inte är varma nog så har jag svårt att hitta de perfekta fleecetröjorna. Ofta tycker jag att det är alldeles för tjocka fleece-tyg vilket gör det så osportigt, det blir liksom lite stort och tungt att träna i. Men den här tröjan ifrån CRW var verkligen perfekt i materialet! Tunn men värmande, dessutom figursydd och väldigt stilren. Ni hittar den gråa polotröjan, ifrån JH-collection, HÄR och den marinblå fleecetröjan HÄR. De finns även i andra färger. Alla nyheter hittar ni i Hööks butiker eller webshop.